FOCUS 18 a urcat pe locul IV în audiențe în rândul publicului 18-54 din mediul urban

Știrile echilibrate și reportajele ce scot la iveală extraordinarul din oameni sunt, în continuare, în topul preferințelor românilor. Jurnaliștii FOCUS aduc, zi de zi, în jurnalele de știri de la Prima TV actualitatea, știrile corecte și echidistante și cred în echilibru și jurnalism de calitate.

Joi, 14 martie, Focus 18, programul principal de știri de la Prima TV, s-a clasat pe locul IV în  targetul 18-54 din mediul urban, imediat după Pro TV, Antena 1 și Kanal D, potrivit datelor Kantar Media. Astfel, în intervalul 18.00-19.00, peste 50.000 de telespectatori se uitau la postul de știri din portofoliul Grupului Clever.  Prima TV a înregistrat 1,01% puncte de rating  și o cotă de piață de 4,65 %.  

FOCUS 18 este jurnalul principal al zilei la Prima TV și este prezentat de Andreea Berecleanu (luni-joi) și Marius Saizu (vineri, sâmbătă, duminică).

 

 

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole