28 mai 2022 - 14:37

Focar de coronavirus in fabrica celui mai mare producator de carne de porc din Romania

Cazurile de COVID-19 se înmulțesc pe zi ce trece în România, țara noastră înregistrând în ultimele zile numere record de îmbolnăviri. Nici industria agroalimentară nu este ferită de această pandemie.

Într-o fabrică a celei mai mari companii de procesare a cărnii din România, amplasată în județul Timiș, au fost confirmați cu noul coronavirus opt angajați vietnamezi, care lucrau într-una dintre secții, informează opiniatimisoarei.ro.

Compania a luat imediat măsuri pentru a evita răspândirea virusului, iar toți angajații care au intrat în contact cu cei opt vietnamezi sunt testați. Potrivit publicației locale, cei opt muncitori sunt asimptomatici și locuiesc într-un cămin, alături de alte 60 de persoane asiatice, iar locația a fost izolată vreme de 14 zile. De asemenea, a fost anunțată Ambasada statului Vietnam la București.

Potrivit informațiilor oficiale, până astăzi, 13 iulie 2020, în România au fost diagnosticate 32.948 de persoane cu coronavirus, dintre care 21.692 s-au vindecat, iar 1.901 au decedat.  

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.