FMC startul unui nou sezon de monitorizare Arc!

 

Stimați clienți și parteneri,

Am dat startul unui nou sezon de monitorizare a dăunătorilor Ostrinia nubilalis (Sfredelitorul porumbului) și Helicoverpa armigera (Omida fructificațiilor) din cultura de porumb, cu ajutorul aplicației mobile Arc™ farm intelligence  program digital oferit gratuit de către compania FMC!FMC

FMC România a amplasat anul acesta pe tot teritoriul României peste 400 de capcane feronomale (automate și clasice) în peste 100 de puncte de monitorizare diferite, localizate la cele mai reprezentative ferme pentru cultura de porumb și în anumite locații deja au fost înregistrate capturi numeroase ale celor doi dăunători.

FMC

Pentru a fi la curent cu presiunea dăunătorilor din zona dumneavoastră, vă invităm să descărcați aplicația mobilă Arc farm intelligence din Apple Store sau Google Play!

FMCPentru mai multe detalii despre produsele noastre și despre datele de contact ale echipei de vânzări FMC Agro România, accesați site-ul nostru, aici

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole