Florin Faur (APIA):La soia şi lucernă fermierii vor trebui să folosească sămânţă certificată

apia_faurDirectorul APIA, Florin Faur, a explicat în cadrul Jurnalului de agricultură care sunt unele dintre condiţiile impuse pentru obţinerea sprijinului cuplat.
Multe dintre acestea sunt condiţionate de cantitatea raportată, dar şi de calitatea produselor, după cum a subliniat reprezentantul APIA:
„La soia şi lucernă fermierii vor trebui să folosească sămânţă certificată, fiindcă se pun nişte criterii de calitate pentru a primi anumite tipuri de subvenţii. Este normal să se ceară acest lucru, fiindcă este important ce pui în sol, pentru a avea o producţie bună”, a afirmat directorul APIA

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

1 COMENTARIU

  1. de ce noi ca, cooperativa sintem inpiedicati sa depunem cererea la apia pentru suprafata de pasune concesionata de la primarie pentru ca nu avem cod de exploatatie pe cooperativa dar avem adeverintele membrilor inscrisi in cooperativa cu nr. de animale si acordul fiecarui membru

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole