Florile dau viață spațiului în care trăim. Noi dăm viață florilor

De 10 ani, Sere Flori Mihăiești înflorește din pasiunea și iubirea pentru plante și flori la ghiveci. Pas cu pas, de la simpli producători agricoli, am început să cultivăm initial doar câteva soiuri, pentu a asigura o producție de calitate și competitivă. Ușor, clienții au început să ne caute, să ne ceară sfatul avizat și să revină an de an pentru a-și procura plante și flori frumoase și sănătoase pentru locuință, balcon sau grădină. 

Bazându-ne pe aceste principii, Sere Flori Mihăiești a început să crească, așa că ne-am extins producția, am investit în tehnologizare și acum putem să răspundem unei game largi de gusturi și dorințe. Dacă la început în oferta noastră se găseau doar petunii, crizanteme și mușcate, în serele noastre și-au făcut loc și soiuri precum calibrachoa, bidens, bacopa, hederaceea, begonia, tagetes și multe altele. În total, în cultura noastră puteți alege din peste 100 de specii și soiuri diferite. În plus, noi credem că o plantă este asemenea unui copil: are nevoie constant de atenția noastră pentru a crește frumos și armonios. Așa că la noi găsiți și cele mai bune produse de îngrijire, selectate de la cei serioși furnizori: de la substrat/pământ și fertilizant, până la ghivece și accesorii.

Ne mândrim cu plantele noastre, dar cea mai mare satisfacție e să avem clienți mulțumiți. Așa că vă punem la dispoziție de la semințele de flori, până la cele mai documentate sfaturi, pentru că vrem să ne asigurăm că atunci când plantele noastre ajung în casele dumneavoastră au parte de cea mai bună îngrijire. Doar astfel ne putem bucura împreună de bogăția de culori și miresme ale plantelor noastre. 

Tot din dorința de a fi cei mai buni, am învățat să vă oferim servicii specializate și am devenit pionerii mult cunoscutului serviciu de ridicare și livrare la domiciliu a jardinierelor gata plantate cu florile de balcon preferate. Astfel, voi economisiți timp și vă bucurați , iar noi ne asigurăm că plantele au un substrat profesional adecvat și un îngrășământ care să le satisfacă nevoile pe întreaga durată de viață.

Vă mulțumim și promitem să încercăm să ne ridicam tot timpul la asteptările voastre!

Echipa Sere Flori Mihăiești

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole