Flăcările au acoperit terenurile Moldovei

În ultimele ore, apelurile la 112 ale localnicilor din județul Iași au fost de neoprit. Disperați, localnicii au cerut ajutorul autorităților pentru a stopa flăcările care au izbucnit în mai multe zone din județ. 

Pentru gestionarea unui incendiu izbucnit la baloți din lucerna, în localitatea Focuri, au fost necesare intervenția a trei autospeciale și stingere cu apă a unui echipaj de prim ajutor calificat. Pompierii spun că au ars aproximativ 1500 de baloți din lucerna și un adăpost de animale din apropiere. 
 
Un alt apel a fost făcut de localnicii din localitatea Crivești, comuna Vânători, județul Iași. Aceștia au solicitat pompierilor să intervină pentru gestionarea unui incendiu izbucnit la o anexă gospodarească. 
 
Totodată, a fost înregistrat și un incendiu la o vegetatie uscată în comuna Strunga, zona Trei Iazuri. După apelul la 112 s-au deplasat două autospeciale de intervenție și stingere din Târgu Frumos.
 
Din fericire, nu au fost victime omenești, spun reprezentanții Inspectoratului pentru situații de urgență din Iași.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole