Finanțări între 50.000 și 500.000 EURO pentru fermieri! Anunț de ULTIMĂ ORĂ de la ministrul Boloș

Fermierii români vor avea la dispoziție o nouă linie de finanțare începând de luna viitoare, prin intermediul căreia își vor putea cumpăra echipamente și utilaje specifice, a anunțat ministrul investițiilor și proiectelor europene, Marcel Boloș, în direct la AGRO TV, în emisiunea ”Agricultura la Raport”.

Potrivit lui Boloș, măsura va fi lansată pe data de 16 august, iar fermierii vor putea primi între 50.000 euro și 500.000 euro.

”Ca să continui oportunitățile acestea de finanțare, pe data de 16 august, industria agroalimentară este din nou în situația în care e posibil să acceseze fonduri europene pentru ceea ce înseamnă retehnologizări și partea de capitalizare și dotare cu echipamente și utilaje specifice, pentru că urmează să deschidem un alt apel de proiecte cu o valoare de 400 milioane de euro.

Este partea de producție alături de alte ramuri de activitate din economia națională, dar pentru cei care ne ascultă, trebuie să știe că au această posibilitate de a accesa această parte de granturi, care este cuprinsă între 50.000 euro și 500.000 euro, o sumă importantă pentru cei care își doresc să își cumpere echipamente, utilaje specifice și să își crească capacitățile de producție, fiindcă România are nevoie de această infuzie de capital pentru creșterea capacității de procesare, mai ales în zona aceasta a industriei agroalimentare”, a precizat Marcel Boloș în direct la AGRO TV.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

1 COMENTARIU

  1. Bună ziua vreau sa accesez si eu fonduri europene nerambursabile am un hectar de teren si am pus 25 de ari de mur si vreau sa mai pun se poate sa accesez fonduri la un hectar?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole