Finanțări de 35,5 milioane de euro la AFIR. Vezi ce proiecte au fost selectate!

Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (AFIR) a publicat pe pagina oficială de internet Rapoartele intermediare de selecție pentru intervențiile DR-28 – Crearea/modernizarea infrastructurii rutiere de bază din spațiul rural și DR-27 – Crearea/modernizarea infrastructurii de acces agricolă, aferente celei de-a treia etape de depunere a proiectelor, respectiv perioada 1-31 ianuarie 2024.

Potrivit unui comunicat al AFIR remis miercuri redacției AgroTV, în urma finalizării etapei de evaluare, din cele 163 de proiecte depuse în luna ianuarie 2024 în cadrul intervenției DR-28, au fost selectate pentru finanțare 21 de proiecte investiții în drumuri comunale în valoare totală de 19,72 milioane de euro – finanțare asigurată din Fondul European Agricol pentru Dezvoltare Rurală (FEADR) și de la Bugetul de Stat. Alte 104 proiecte sunt eligibile fără finanțare, 19 solicitări de finanțare sunt eligibile în așteptare, 12 proiecte sunt neconforme, 7 proiecte au fost declarate neeligibile.

În ceea ce privește intervenția DR-27, din cele 81 de proiecte pentru drumuri agricole depuse în ianuarie 2024 la AFIR au fost selectate 16 proiecte, acestea urmând a primi finanțări în valoare totală de 15,83 milioane de euro. Totodată, în cadrul acestei etape lunare, 46 de cereri sunt eligibile fără finanțare, 7 sunt eligibile în așteptare, 2 cereri de finanțare sunt neconforme și 10 proiecte au fost declarate neeligibile.

Reamintim că, în cazul ambelor intervenții, valoarea finanțării este de maximum 1.000.000 euro/ beneficiar, iar sprijinului public financiar este 100% nerambursabil raportat la costurile eligibile per proiect.

Puteți vedea ce proiecte au fost selectate pentru finanțare prin intervențiile DR27 si DR28, accesând linkurile de mai jos:

https://www.afir.ro/rapoarte/rapoarte-feadr/selectie/ 

- Publicitate -

https://www.afir.ro/rapoarte/rapoarte-feadr/contestatii/

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole