FIESTA SE MUTA IN BRAZILIA

Având în vedere evenimentele excepţionale petrecute recent în Mexic, țară afectată de seismele din 7 şi 19 septembrie, organizatorul campaniei “Seed Sprint te duce la F1esta, Mexico City 2017” decide, din motive care ţin de siguranţa viitorilor câştigători a celor 16 bilete la acest eveniment, să anuleze programul excursiei, oferindu-le în schimb participanților la promoție, șansa să se califice la o nouă experienţă Formula 1 în perioada 08 Nov- 15 Nov 2017: FORMULA 1 GRANDE PRÊMIO HEINEKEN DO BRASIL 2017, São Paulo (https://www.formula1.com/en/championship/races/2017/Brazil.html )

Astfel, campania promoţională “Seed Sprint te duce la Formula 1, São Paulo, Brazilia 2017” se va prelungi până la data 13 octombrie 2017. Organizatorul va reveni până pe data de 13 octombrie 2017 cu programul

complet pentru cele 6 zile ale excursiei în Brazilia, pe site-ul www.chemarkrom.ro şi pe www.seedsprint.ro.

Reamintim condiţiile de participare în cadrul promoţiei “Seed Sprint te duce la Formula 1, São Paulo, Brazilia 2017”:

  • Achiziționează în perioada promoției, 6 tone din produsul Seed Sprint H1 sau H5 (1 sac = 25 kg), distribuite de Chemark Rom și primești un talon de participare la concursul ”Seed Sprint te duce la Formula 1, São

Paulo, Brazilia 2017”.

- Publicitate -
  • Taloanele vor fi acordate cumpărătorului de către reprezentantul zonal al societății Chemark Rom, în baza comenzilor, urmând ca talonul sau taloanele să fie completate de către cumpărător conform datelor menționate pe acesta.
  • Promoţia “Seed Sprint te duce la Formula 1, São Paulo, Brazilia 2017” se poate cumula cu promoția “Seed Sprint Bonus Aplicator”. Dacă un cumpărător achiziționează 6 tone de Seed Sprint H1 sau H5, acesta va primi atât un talon de concurs “Seed Sprint te duce la Formula 1, São Paulo, Brazilia 2017”, dar va fi bonusat şi cu un aplicator de îngrăşăminte microgranulate.

14 OCTOMBRIE, POIANA BRAȘOV – TRAGEREA LA SORTI A PREMIILOR DIN CAMPANIA SEED SPRINT

Tragerea la sorți a celor 16 taloane câștigătoare ale campaniei promoționale campaniei “Seed Sprint te duce la Formula 1, São Paulo, Brazilia 2017” va avea loc sâmbătă 14 octombrie 2017 la hotel Alpin, Poiana Brașov. Tragerea la sorți va fi transmisă live pe postul de televiziune Agro Tv, începând cu ora 20.00, dar și pe canalele facebook Agro Tv, youtube Agro Tv, facebook Chemark Rom.

Precizăm că cei care s-au înscris în cadrul acestei promoții, trebuie să aibă pașaport valabil 6 luni de la data întoarcerii în țară pentru a putea călători în Brazilia. Cetăţenii români care doresc să călătorească în Brazilia nu au nevoie de viză de intrare și nici de viză de tranzit.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole