Fiecare cu ale lui… Pesta porcina africana, spaima fermierilor!

Preocuparea majoră asupra a ceea ce înseamnă pandemia produsă de noul Coronavirus a scos la iveală un lucru extrem de important: avem nevoie de agricultura noastră, cea care oferă, iată, în caz de stare de urgență, hrana cea de toate zilele. În cazul fermierilor, însă, COVID-19 nu pare a fi cea mai apăsătoare problemă în acest moment. 

Pesta porcină afrincană creează mari dificultăți de mulți ani deja, iar fermierii cer în continuare măsuri radicale pentru oprirea acestui virus. În urmă cu două zile, echipa AGRO TV a stat de vorbă cu Dimitrie Muscă, unul dintre cei mai importanți fermieri din vestul țării, care făcea un apel către ministrul de Interne, să ia măsuri pentru uciderea efectivelor de mistreți care răspândesc boala. 

Subiectul a fost abordat și în cadrul emisiunii ”Agricultura la Raport”, unde fermierii Alexander Degianski și Laurențiu Rebega au vorbit despre această problemă. Urmăriți declarațiile lor în materialul următor:

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole