Momente dulci oferite de apicultorii maramureşeni la Festivalul Stuparilor

Peste 100 de apicultori din judeţul Maramureş sunt aşteptaţi să participe la Festivalul Stuparilor, găzduit de comuna Cerneşti, a informat, vineri, Cercul Apicol Cerneşti, principalul organizator al evenimentului, citat de Agerpres.

Cea de-a XVI-a ediţie a Festivalul Stuparilor este organizat  se va desfăşura pe 28 august. Evenimentul este susţinut de Consiliului Judeţean Maramureş, Consiliul Local şi Primăria comunei Cerneşti, Cercul Apicol Cerneşti şi Camera Agricolă Judeţeană Maramureş.

„Va fi un program special dedicat apicultorilor, însă, publicul va avea posibilitatea să achiziţioneze diverse produse apicole, să discute cu stuparii şi să solicite sfaturi privind folosirea în scop curativ a unor produse”, a precizat un reprezentat din partea organizatorilor.

Majoritatea apicultorilor din Maramureş îşi valorifică produsele pe piaţa liberă, în târgurile organizate, în magazinele de specialitate sau în cele de legume fructe, farmacii naturiste iar pe durata crizei sanitare, unii au livrat prin poştă sau curier, direct acasă, produse.
Nu vor lipsi nici momentele artistice, astfel, pe scena în aer liber, vor evolua numeroşi artişti de muzică populară transilvană dar şi tineri debutanţi din judeţul Maramureş.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole