Festival online bilunar in beneficiul uneia dintre cele mai frumoase destinatii turistice din Romania

Printre evenimentele programate de către Asociația de Management al Destinației Turistice Delta Dunării în 2020, în scopul promovării Deltei Dunării și a deschiderii destinației turistice către un public din ce în ce mai numeros și variat se numără și festivalul de muzică Soundrise.

Prima ediția a Soundrise Festival ar fi trebuit să se desfășoare la Sulina, în perioada 30 iulie – 2 august 2020. Din cauza restricțiilor impuse de lupta cu pandemia de SARS-COV-2, este foarte puțin probabil ca anul acesta să se mai poată avea loc evenimente publice de amploare, cu spectatori numeroși. Acest lucru nu înseamnă că Delta Dunării nu va putea fi vizitată de turiști și că operatorii din domeniu nu-și vor relua activitatea, respectând toate măsurile de siguranță impuse.

De aceea, Soundrise Festival se mută în online, pentru o perioadă de timp încă nedefinită.

„Trebuie să continuăm să demonstrăm supremația bucuriei. În contextul sumbru al epidemiei, ne dorim să transmitem o rază de speranță și de încântare, precum și faptul că Delta Dunării este pregătită să primească turiști, în siguranță.

Adaptându-ne vremurilor, am creionat un festival de muzică, cu multiple valențe, cu scopul de a menține vie în atenție Delta Dunării și județul Tulcea, ca o destinație turistică emblematică a României și de a aduce contribuții culturale, de solidaritate și de optimism. Ne dorim să reprezinte un simbol al renașterii, care să continue să transmită mesajul că există Delta Dunării și după Covid-19“, a declarat Cătălin Țibuleac, președintele AMDTDD.

Prima sesiune live a Soundrise Festival 2020 are loc sâmbătă, 2 mai, începând cu ora 19.00 Transmisiunea poate fi urmărită live pe  https://www.facebook.com/soundrisefestivalsulina/ și pe  https://www.facebook.com/Asocia%C8%9Bia-Delta-Dun%C4%83rii-132709560841325/ 

Sesiunile Soundrise Festival 2020 vor avea loc bilunar, în week-end-uri, pe întreaga perioadă a restricțiilor. La prima sesiune a SOUNDRISE FESTIVAL 2020 vor participa: Florin Chilian, Ada Milea, Fără Zahăr, SPAM și Folk Frate.

SOUNDIRSE FESTIVAL este un eveniment organizat de cătrea AMDTDD (Asociația de Management al Destinației Turistice Delta Dunării) și PAH, cu sprijinul tehnic al PLAY UP.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole