FERTICOVER START FORTE  aduce și in 2020 producții semnificativ mai mari pentru fermieri

Startul unei culturi și pornirea în vegetație sunt esențiale și pot influența considerabil recolta. Fertilizarea cu elemente propice dezvoltării rădăcinii este vitală, pentru ca plantele să aibă parte de cât mai multe substanțe nutritive și o dezvoltare optimă. Agricover pune la dispoziția fermierilor FERTICOVER START FORTE, un îngrășământ starter microgranulat cu aplicare la sol, cu rezultate dovedite în creșterea valorii recoltei.

Dragoș Baban, fermier din Seaca, Teleorman, a folosit Ferticover Start Forte la cultura de porumb. A constatat extrem de repede efectele benefice ale prodului și a fost plăcut suprins de eficiența acestuia. „Am aplicat acest produs la semănat, iar  în momentul în care plantele au răsărit, am observat o dezvoltare extordinar de puternică a rădăcinilor și a plantelor, a plăntuțelor tinere. Ne așteptăm la o producție cu 500-1000 de kilograme în plus față de lotul-martor, unde nu am folosit Ferticover Start Forte,” explică fermierul teleormănean.

Caracteristicile produsului Ferticover Start Forte:

  • Conține elemente nutritive de bază pentru toate culturile agricole: azot, fosfor, magneziu, sulf și zinc. Acestea sunt prezente în forme ușor asimilabile, hrănirea plantei și dezvoltarea rădăcinilor realizându-se mult mai ușor;
  • Granulele au dimensiuni mici, asigurând o bună dispersie și prezență în sol, cu riscuri minime de levigare a elementelor.

Care sunt efectele aplicării Ferticover Start Forte?

- Publicitate -

În urma folosirii acestui produs din portofoliul Agricover, răsărirea plantelor este uniformă. Elementele nutritive sunt utilizare mai eficient de către plante, astfel încât fermierii nu vor mai fi nevoiți să facă fertilizări suplimentare, care să genereze  creșterea cheltuielilor și  diminuarea profitului.

Ferticover Start Forte se aplică la semănat, doar cu granulo-aplicatoare speciale, montate pe mașina de semănat. Acum, Agricover vă oferă GRATUIT aceste echipamente, la achiziția îngrășământului microgranulat

Pentru detalii suplimentare legat de campanie și întrebări despre produs, gasiti AICI

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole