Fermierul robot

Rezultatele bune ale agriculturii din țara noastră sunt o adevărată minune.  
man-845847_1280
Milioane de tone de cereale merg către export. Asta înseamnă că priceperea fermierilor este cu mult superioară tehnologiei de care dispun. În străinătate lucrurile stau cu totul altfel. Agricultorii din Occident nu se mai plâng de lipsă forței de muncă de când marile companii high-teck au reușit să vina pe piață chiar și cu roboți ce pot lucra fără probleme în exploatațiile agricole.

Nu vorbim doar despre un experiment. Lucrurile sunt atât de evoluate prin alte zări încât fermierii au cerut companiilor de asigurări să le pregătească polițe cu ajutorul cărora să-și pună la adăpost investițiile în utilajele supertehnologizate.
Orașul Toulouse a găzduit de curând un forum al producătorilor de roboți pentru agricultura, ocazie cu care un important jucător de pe piață europeană a asigurărilor a anunțat că lucrează deja la pachete prin care proprietarii unor astfel de tehnologii deosebit de avansate pentru țara noastră să poată fi despăgubiți în cazul unor accidente.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole