Fermierul Nicu Vasile este noul presedinte al LAPAR

Ieri, 4 februarie, a avut loc Adunarea Generală a LAPAR, în cadrul căreia a fost aleasă o nouă condecere. Pentru funcția de președinte al Ligii Asociatiilor Producatorilor Agricoli din Romania  a fost ales Nicu Vasile. Agricultorul din județul Călărași a primit un mandat de 4 ani la conducerea organizației de fermieri.

Acesta a fost singurul care și-a depus candidatura pentru funcția de președinte al LAPAR, in conditiile incare fermierul Gheorghe Albu, care a asigurat interimatul în ultimele luni, a decis să nu candideze. Noul președinte este doctor inginer în Științe Agricole și se ocupa de o importanta ferma din Călărași.

Tot astăzi a fost ales și noul Consiliu Director al LAPAR format din 13 membri și 4 supleanți. Dintre membrii CD vor fi aleși cinci vicepreședinți.

De precizat, că aceasta ședința nu a fost lipsită de surprize și tensiuni. Rămâneți pe site-ul AGRO TV pentru mai multe detalii.

Citește și

Comentariile sunt închise

Utilizăm cookie-uri pentru a vă asigura cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă veți continua să utilizați acest site, trebuie să vă exprimați acordul asupra acestui lucru. Accept Citeste mai mult