27 mai 2022 - 19:41

Fermierii sunt amenintati de dezvoltarea productiei de pasari de curte din Ucraina

În ultima ediție, Poultry World arată care sunt costurile adăugate pentru un nivel superior de bunăstare.

Acest lucru este posibil după ce gigantul fast-food (KFC), s-a înscris la Angajamentul pentru pui mai buni într-o serie din țările europene, care solicită rase cu o creștere mai lentă, marcând o schimbare majoră în politica sa de aprovizionare. Angajamentul se dovedește un instrument eficient de marketing, însă, la acesta se adaugă costuri de producție notabile.

În momentul de față, dezvoltarea producției de păsări de curte din Ucraina pare o amenințare pentru fermierii europeni. Exporturile de carne brută din această țară către Uniunea Europeană au crescut în ultimii ani, trezind îngrijorarea fermierilor europeni față de viitorul lor. Cu toate acestea, noile modificări ale acordului comercial Ucraina-UE pot reduce cantitățile de export, iar producătorii ucraineni încep să își piardă interesul pe piața europeană.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.