VIDEO – Fermierii olandezi, acuzații grave la adresa autorităților: Ce interese obscure i-au scos pe oameni la proteste!

O lume întreagă stă cu ochii pe protestele declanșate în urmă cu câteva săptămâni de fermierii olandezi, care își văd amenințate fermele pentru care au muncit generații întregi de agricultori, unele dintre acestea având o tradiție chiar și de 300 de ani.

Principala nemulţumire a manifestanţilor este legată de politica guvernului privind azotul, care vizează protejarea naturii, însă măsurile propuse de autorităţi îi vor obliga pe fermieri nu doar să reducă producţia, ci chiar să îşi înceteze complet activităţile.

Fermierii olandezi acuză guvernul și parlamentul de interese obscure, ascunse în haina grijii față de protejarea naturii, și spun că măsurile luate înseamnă sfârșitul agriculturii olandeze. Urmăriți acuzațiile fermierilor olandezi în videoul de mai jos, tradus de VERITAS❌NECENZURAT.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole