Fermierii au participat la Reuniunea Zonală organizată de Clubul Fermierilor Români

Fermierii vasluieni au participat la Reuniunea Zonală organizată de Clubul Fermierilor Români.

Clubul Fermierilor Români a organizat vineri, 1 aprilie, la Bârlad, o întâlnire de lucru cu fermierii performanți din județul Vaslui.

Evenimentul se înscrie în seria reuniunilor zonale pe care Clubul le organizează în acest an în principlele regiuni agricole ale țării, cu scopul de a discuta teme de actualitate și de interes pentru fermierii din fiecare județ în parte.

În cadrul reuniunii zonale de la Bârlad au fost dezbătute subiecte precum Planul Național Strategic și impactul viitoarelor măsuri de reformă PAC asupra afacerilor agricole, evoluția pieței de cereale și tendințele de dezvoltare sub impactul dificultăților economice la nivel mondial și al războiului din Ucraina, gestiunea riscurilor în ferme prin intermediul asigurărilor agricole și aspecte privind achiziția și întreținerea utilajelor agricole.

La reuniune au participat Dan Hurduc, membru Consiliu Director Clubul Fermierilor Români, Florian Ciolacu, director executiv, Bogdan Chiripuci, manager programe pentru agricultură, Cezar Gheorghe, expert analist piața de cereale și consultant Club, Oana Tudor, director vânzări, Clubul Fermierilor Români Broker de Asigurare, și Radu Călin Meșină, manager program consultanță utilaje agricole.

Prima întâlnire din seria reuniunilor zonale organizate de Clubul Fermierilor Români a avut loc la sfârșitul lunii martie, la Călărași.

Clubul Fermierilor Români promovează un model românesc de agricultură performantă care valorifică principalii vectori de dezvoltare: trecerea către Agricultura 4.0 (revoluția digitală a agriculturii), dezvoltarea de valoare adaugată peste activitatea agricolă prezentă și atragerea de capital investit pentru dezvoltarea sistemelor naționale de infrastructură agricolă.

Mai multe informații: 

https://cfro.ro/articol/reuniunea-zonala-clubul-fermierilor-romani-vaslui-2022

https://cfro.ro/articol/reuniunea-zonala-clubul-fermierilor-romani-calarasi-2022 

https://www.facebook.com/ClubulFermierilorRomani/ 

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole