VIDEO – Fermierii au ajuns la disperare: „Noi MURIM! Dați mesajul ăsta mai departe!”

Fermierii prezenți sâmbătă la Ziua Porumbului de la la Iași, au profitat de ocazie pentru a mai atrage atenția încă o dată autorităților și decidenților politici despre situația disperată în care se află.

„Noi murim, dați mesajul ăsta mai departe”, fost strigătul de disperare pe care un fermier i l-a adresat președintelui Consilului Județean Iași, Costel Alexe, atrăgându-i atenția că agricultura este mereu lăsată la urmă de către autorități, iar cei care lucrează pământul sunt la capătul puterilor.

„Fermierii stau și se uită și plâng toți. Domnule președinte, aveți un mesaj de dat politicului, nu nouă, mulțumim pentru prezența dumneavoastră. Dați mesajul ăsta că noi MURIM!”, continuat fermierul în aplauzele celor prezenți la eveniment.

Președintele CJ Iași, a fost sâmbătă prezent la ZIua Porumbului, eveniment organizat de Asociaţia Cultivatorilor de Cereale şi Plante Tehnice „Grânarii Dă-te pe brazdă” Iaşi, membră a Forumului Agricultorilor şi Procesatorilor Profesionişti din România (FAPPR).

Evenimentul a reunit fermieri, profesionişti ai companiilor producătoare de seminţe, distribuitori de inputuri, utilaje, bănci şi asiguratori din domeniu, producători locali, dar şi furnizori de soluţii complete în agricultură.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole