FERMIERII DIN JUDEȚUL OLT AFLĂ MARȚI CE TREBUIE SĂ FACĂ PENTRU A BENEFICIA DE FINANȚARE EUROPEANĂ

 

Sindicatul Producătorilor Agricoli Olt și Asociația Legum-Ro-Fruct Sud-Vest Oltenia organizeaza o întâlnire cu reprezentanții CRFIR și OJFIR din Regiunea Sud-Vest Oltenia, in data de 11.04.2017, ora 10:30, la sediul din Slatina, str. Arcului, bl.11B, parter, jud. Olt, în vederea clarificării anumitor aspecte din Ghidurile solicitantului aferente sM 6.1 și sM 6.3.

Ordinea de zi:
1. Dezbateri pe ghidurile solicitantului pentru sM 6.1 și sM6.3
2. Clarificări pentru dosarul cererii de plata, tranșa a II-a a, sM 6.1 și a sM6.3
3. Probleme întâlnite în accesarea și întocmirea Cererii de finanțare
4. Propuneri, soluții, diverse

La aceasta intalnire vor fi prezenti experti CRFIR – 4 SUD-VEST OLTENIA, impreuna cu domnul director general adjunct Dorel Staicut, alaturi de experti ai OJFIR Olt si Valcea, reprezentanti ai APIA Olt, consultanti din cadrul Directiei Agricole Olt, prezentanti ai grupurilor de actiune locala, primari si consultanti independenti. Acest eveniment este primul de acest gen organizat de catre un ONG in judetul Olt si speram sa fie o discutie constructiva vis-a-vis de simplificarea regulilor de accesare a fondurilor europene din PNDR.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole