FERMIERII DIN BOTOȘANI S-AU UMPLUT DE BANI

Un procent neasteptat de mare din numarul total al fermierilor din Botosani a fost autorizat la plata de Agentia de Palti si Interventie pentru Agricultura.

Intr-un comunicat oficial al institutie se precizeaza ca multi dintre agricultorii care au ramas neautorizati nu au trecut de controlul clasic facut pe teren sau cel prin teledetectie.

Toti fermierii din Botosani sunt anuntati de APIA ca pana la data de 31 martie 2017 au fost autorizati la plata, in Campania aferenta anului 2016, un numar de 34.787 de fermieri. Raportand numarul de fermieri autorizati la cei 36043 de fermieri care au depus cereri in Campania 2016 ,rezulta un procent de 96%.

Altfel spus, au ramas 1256 de fermieri neautorizati pe diferite scheme de plata, multi dintre acestia facand parte din esantionul de control clasic pe teren sau cel prin teledetectie, atat in sectorul vegetal, cat si in cel zootehnic. De asemenea, o parte din fermierii neautorizati la plata au solicitat scheme de plata care nu au fost implementate complet in sistemul informatic.

Autoritatile ii asigura pe toti fermierii restanti la plata ca APIA. Botosani va depune in continuare eforturi sustinute pentru a fi autorizati la plata in cel mai scurt timp si pentru a beneficia de toate subventiile ce li se cuvin.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole