Fermierii călărăşeni au salvat echipa de fotbal judeţului

Fotbalul fără agricultură nu poate performa, iar lucrul acesta este dovedit de implicarea marilor fermieri din țara noastră în sportul rege.
football-452569_1280
Ioan Niculae, patronul Astrei Giurgiu, echipa campioană a României, are un adevărat imperiu agricol în sudul României. Nici Gigi Becali nu este străin de agricultură. Are o stână cu câteva zeci de oi chiar în Pipera și deține în Moldova câteva ferme avicole. Valeriu Iftimie, patronul celor de la Botoșani, se înscrie și el pe lista agricultorilor din fotbal.

Agricultorii sau firmele din acest sector sunt în strânsă legătură cu sportul rege. Dunărea Călărași, formație ce evoluează în Liga a 2-a, a reușit de curând să obțină o sponsorizare în valoare de 150.000 de lei din partea lui Daniel Obadă. Acesta conduce o importantă societate de pe piața imputurilor de la noi din țară și va fi numit de către prietenul său, Vasile Iliuta, președintele Consiliului Județean Călărași, în fruntea Consiliului de Administrație al clubului de pe Borcea.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole