7 decembrie 2021 - 16:52

Fermierii au la dispozitie un nou sistem de management agricol

CNH Industrial a achiziționat compania AgDNA de software de agricultură de precizie, care le permite fermierilor și agro-industriei să consolideze o gamă largă de fluxuri de date agronomice într-o singură platformă pentru a facilita luarea rapidă a deciziilor.

Achiziția AgDNA va permite clienților CNH Industrial să beneficieze de instrumentele de integrare, cartografiere și instrumente analitice unice ale AgDNA.

Fluxurile de date agronomice rezultă dintr-o serie de contribuții, precum date despre mașini, prețurile culturilor și date despre vreme într-o singură platformă, pentru a facilita luarea rapidă a deciziilor.

Întrucât această platformă funcționează pe surse și mărci de date, standardizează în mod eficient toate intrările de date, făcând posibil pentru proprietarii de flote mixte să vizualizeze toate datele într-un singur loc.

Potrivit CNH Industrial, fermierii vor continua să controleze toate datele utilizate de sistem, precum și să mențină capacitatea de a folosi varietatea de aplicații interne și terțe care se potrivesc cel mai bine operațiunilor de agricultură.

Sistemul de informații privind managementul agricol AgDNA (FMIS), va fi comercializat începând cu trimestrul IV 2019, inițial în America de Nord, prin rețelele de dealeri Case IH și New Holland Agriculture.