Fermierii au blocat din nou traficul la vamă: „Stop cereale din Ucraina!”

Fermierii au blocat din nou, joi, traficul rutier la frontiera cu Ucraina, solicitând stoparea importurilor de cereale din această ţară, informează AGERPRES.

De această dată, este vorba despre Vama Halmeu, județul Satu Mare, unde zeci de fermieri au blocat cu tractoarele benzile de circulaţie, lăsând doar un culoar pentru urgenţe.

Protestatarii au afişat pe tractoare mesaje precum „Stop cereale din Ucraina!”, afirmând că vor ca mesajul lor să ajungă la cel mai înalt nivel.

Acțiunea de astăzi a fermierilor din Satu Mare vine după ce, miercuri, au blocat pentru câteva ore și vama Urziceni de lângă Ucraina, acolo unde l-au aşteptat pe prefectul Radu Roca la faţa locului şi, după ce i-au transmis doleanţele lor, au deblocat frontiera. 

Începând de luni după-amiază, și punctul de trecerea a frontierei de la Vama Siret, județul Suceava, a fost blocat de zeci de tractoare, tiruri și autoturisme care nu au mai permis accesul camioanelor ucrainene pe teritoriul României.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole