Fermieri, verificați-vă conturile! Intră banii de la APIA

Agenția de Plăți şi Intervenție pentru Agricultură (APIA) a început să efectueze plățile aferente ajutorului de stat pentru motorina utilizată în agricultură, perioada 1 ianuarie – 31 martie 2021 (trimestrul I/2021), în conformitate cu prevederile HG nr.1174/2014, informează Agenția.

Valoarea ajutorului de stat acordat sub formă de rambursare este de 87,4 milioane de lei, pentru 10.925 beneficiari. Valoarea nominală a ajutorului de stat pentru reducerea accizei la motorină pentru anul 2021 este de 1,572 lei/litru.

Cantitățile de motorină care beneficiază de ajutor de stat au fost aprobate prin Ordinul MADR nr.176/2021, transmite APIA.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

1 COMENTARIU

  1. Numai minciuni născocit presupusa pandemia și Apia bagă în faliment toți fermierii români un guvern psihopat și plin de nebuni o alianță de gunoi duce țara noastră în prăpastie în criză economică și financiară vai și amar de viața românilor Putin are dreptate trebuie toți politicienii din Romania EXTERMINAȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole