Fermieri in strada! Mars de protest impotriva exproprierilor

0 771

Fermieri din comuna Mihail Kogălniceanu sunt nemulțumiți de prețul oferit de statul român pentru suprafațele agricole! De aceea, aceștia au organizat un marș de protest care a avut loc sâmbătă, 8 februarie, între orele 10:30 – 12:30, în contextul exproprierilor făcute de Ministerul Apărării (MApN) în comuna Mihail Kogălniceanu, din județul Constanța.

Zeci de oameni și-au exprimat nemulțumirile legate de prețul oferit de Ministerul Apărării, care, spun ei, este sub prețul pieței. Marșul a fost autorizat de Comisia de avizare a adunărilor publice, întrunită la sediul Primăriei.

O echipă AGRO TV s-a deplasat la fața locului pentru a vă transmite informații exclusive despre acest caz. Urmăriți jurnalul de știri AGRO TV, în această seară, începând cu ora 19:30, pentru a afla toate detaliile și a vedea imagini exclusive de la protestul fermierilor.

Citește și

Parerea voastra este intotdeauna importanta.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Utilizăm cookie-uri pentru a vă asigura cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă veți continua să utilizați acest site, trebuie să vă exprimați acordul asupra acestui lucru. Accept Citeste mai mult