Fermieri in strada! Mars de protest impotriva exproprierilor

Fermieri din comuna Mihail Kogălniceanu sunt nemulțumiți de prețul oferit de statul român pentru suprafațele agricole! De aceea, aceștia au organizat un marș de protest care a avut loc sâmbătă, 8 februarie, între orele 10:30 – 12:30, în contextul exproprierilor făcute de Ministerul Apărării (MApN) în comuna Mihail Kogălniceanu, din județul Constanța.

Zeci de oameni și-au exprimat nemulțumirile legate de prețul oferit de Ministerul Apărării, care, spun ei, este sub prețul pieței. Marșul a fost autorizat de Comisia de avizare a adunărilor publice, întrunită la sediul Primăriei.

O echipă AGRO TV s-a deplasat la fața locului pentru a vă transmite informații exclusive despre acest caz. Urmăriți jurnalul de știri AGRO TV, în această seară, începând cu ora 19:30, pentru a afla toate detaliile și a vedea imagini exclusive de la protestul fermierilor.

Citește și

Comentariile sunt închise

Utilizăm cookie-uri pentru a vă asigura cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă veți continua să utilizați acest site, trebuie să vă exprimați acordul asupra acestui lucru. Accept Citeste mai mult