VIDEO Fermier la ananghie: „Dacă te pui cu mine te împuşc în cap”

Imagini tulburătoare au apărut în spațiul online, desfășurate pe un câmp din comuna Slobozia Ciorăști, județul Vrancea, imagini cu un fermier la ananghie!

Un bărbat care se auto-identifică ca fiind ”vânător” se ceartă cu câţiva agricultor aflaţi pe câmp la adunat de ştiuleţi. Dialogul este contondent, mai ales că bărbatul care coboară dintr-o maşină de teren Nissan are în mână o armă şi ameninţă cu ea. „Dacă te pui cu mine te împuşc în cap.

Eu răspund aici”, spune acesta, atribuindu-şi calitatea de vânător. „Dacă tu eşti vânător, înseamnă că eşti prost”, îi răspunde agricultorul aflat cu o găleată în mână. În discuţie intervine şi tânărul care filmează întreaga scenă. „Da de ce să mă împuşti , că nu înţeleg”, spune acesta, moment în care bărbatul cu arma se urcă în maşină şi accelerează spre el, cu intenţia de a-l lovi.

Filmuleţul postat pe pagina de Facebook „Vânătoare în România” abundă de ceea ce se numeşte „limbaj licenţios”, astfel că am ales să postăm imaginile video fără sunet. Poliţia s-a autosesizat în acest caz şi a deschis  dosar penal pentru braconaj şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.  

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole