4 august 2021 - 23:04

Fermier in criza: ”Am comandat utilaje, dar nu stiu cand vor ajunge”

Criza declanșată de Coronavirus pune în dificultate și fermierii argeșeni. Unul dintre aceștia este George Bădulescu din Costești, care deține un frumos efectiv de animale.

În dorința sa de a se dezvolta dar și pentru a ușura munca angajaților săi a considerat util să achiziționeze mai multe utilaje agricole. Ca urmare a închiderii granițelor din mai multe state, în urma pandemiei de Coronavirus este ușor îngrijorat, deoarece nu știe când vor putea ajunge efectiv la ferma.

Cu toate acestea, tânărul fermier încearcă să își păstreze optimismul ca totul va intra în normal cât de curând. Pe de altă parte George Bădulescu ne incurajează pe toți să ne păstrăm convingerea că doar de noi depinde să ne protejăm viața noastră și a celor dragi, să nu intrăm în panică și de ce nu să consumăm produse tradiționale , sănătoase și naturale.

AGRO TV este alături de fermierii români în aceste vremuri dificile. Vă punem la dispoziție întreaga noastră platformă media pentru a vă face cunoscute problemele și pentru a primi soluții din partea autorităților și specialiștilor. Așteptăm mesajele voastre la adresa de e-mail stiri@agro-tv.ro sau pe pagina de Facebook AGRO TV.