FEMEILE DIN AGRICULTURĂ SE PREGĂTESC PENTRU CEL MAI IMPORTANT EVENIMENT AL ANULUI

Gala PRIA Women in Agriculture, la a doua ediție, va avea loc la Teatrul Național București în 20 martie 2017. Postul de televiziune Agro TV este partener media principal al acestui eveniment. 

Evenimentul va fi transmis in direct de postul de televiziune Agro TV, dar si in mediul online, pe canalul de YouTube al singurului post de televiziune dedicat exclusiv mediului agricol si rural din Romania, precum si pe pagina de Facebook Agro TV.

Conferința PRIA Agriculture este cel mai important eveniment al primăverii pentru agricultură și reprezintă o reală platformă de dezbatere între fermieri, autorități, și companiile care își desfășoară activitatea în acest sector și va avea loc la Teatrul Național București în 20 martie 2017, cadru deosebit în care vom discuta cele mai importante teme pentru agricultura României.

Conferința va fi însoțită de gala PRIA – Women in Agriculture, în cadrul căreia vom recunoaște și premia eforturile și contribuția femeilor pentru acest sector important al economiei românești. Evenimentul va avea invitați surpriză care vor înmâna premiile doamnelor din Agricultură.

Pentru că sectorul agricol este extrem de important și pentru că numărul femeilor fermier în România este foarte mare, dar și al celor care lucrează în rândul autorităților și al domeniilor conexe agriculturii, în cadrul conferinței PRIA Agriculture vom premia și vom aplauda activitatea acestora în sectorul agricol. Vom afla de asemenea cu ce provocări se confruntă, de ce au nevoie pentru a-și crește afacerile, care sunt poveștile lor de succes.

Pentru a doua oară în România, prin intermediul PRIA Women in Agriculture vom scoate în evidență și vom determina oamenii să conștientizeze care este rolul femeilor în dezvoltarea agriculturii în țara noastră.
În cadrul conferinței se vor dezbate teme de mare interes pentru fermieri, iar evenimentul se va bucura de participarea a 250 persoane.

Mai multe detalii despre agenda evenimentului PRIA Agriculture şi modalități de înscriere pentru participare puteţi găsi pe site-ul organizatorilor. 

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole