Faur (APIA): Începe plata pentru înverzire. Vezi de când!

rauPachetul financiar plătit deja pe schemele pe suprafață aferente anului 2015 se ridică la 373 de milioane de euro, iar în prezent pregătim plata pe înverzire, de 530 de milioane de euro la nivel național, data fezabilă din punct de vedere tehnic fiind între 12 și 14 mai 2016, a declarat Florin Marius Faur, noul director general al Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA).
„Până la această dată avem făcute plăți efective la un număr de 747.000 de fermieri, iar pachetul total plătit este de 373 de milioane de euro. Suntem deja în curs de pregătire a pachetului de înverzire. Este un pachet financiar de 530 de milioane de euro la nivel național. Practic, la momentul acesta, data pe care o avem fezabilă din punct de vedere tehnic este undeva între 12 și 14 mai 2016. Cuantumul pe înverzire ajunge undeva la 60 de euro pe hectar”, a precizat Faur.(Sursa: AGERPRES)
 

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole