Fără weekend la APIA! Depuneți AZI cererile unice de plată pentru subvenții

Angajații Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) lucrează la foc continuu pentru a primi cererile unice de plată din partea fermierilor care vor să beneficieze de subvențiile aferente anului 2024.

Mai sunt doar câteva zile până la termenul limită pentru depunerea cererilor, astfel că APIA lucrează și în zilele de weekend, pentru a reuși să primească cât mai mulți fermieri. Având în vedere că anul acesta nu va mai exista o perioadă de depunere a cererilor cu penalități, fermierii care nu depun cererile până pe 7 iunie vor fi excluși de la plată.

Centrele județene APIA din toată țara au avut program normal de lucru sâmbătă și la fel va fi și azi, 2 iunie 2024.

Reamintim că cererile de plată se depun electronic, prin accesarea aplicației IPA-Online. Fermierii pot veni la centrele locale/județene ale APIA pentru semnarea cererilor sau pot semna cererile folosind semnătura electronică, cu anunțarea în prealabil (prin mesaj telefonic sau prin e-mail) a funcționarului desemnat cu gestionarea cererii.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole