Facturile la energie fac primele victime: o mare fermă a oprit livrarea de lapte!

O binecunoscută fermă din România s-a văzut nevoită să oprească producţia de lapte şi produse lactate după ce preţurile la energie au explodat.

Ferma Bogdăneşti, judeţul Bacău, situată pe teritoriul administrativ a trei comune – Bogdăneşti, Pârgăreşti şi Târgul Trotuş, a fost nevoită să oprească producţia de lapte ca urmare a majorării preţurilor la energie, furaje animale, costurilor cu forţa de muncă şi a altor costuri indirecte, scrie adevărul.ro.

„Cu părere de rău vă anunţăm că, începând cu data de 01.03.2022, sistăm livrarea de lapte şi produse lactate. Suntem nevoiţi să luăm această decizie ca urmare a majorării preţurilor la energie, furaje animale, costurilor cu forţa de muncă şi a altor costuri indirecte. Vă mulţumim că aţi ales produsele noastre şi regretăm această situaţie”, este anunţul adresat clienţilor de către reprezentanţii fermei.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole