„Platformă de comunicare online pentru fermieri” – o aplicație lansată de Clubul Fermierilor Români

  1. Clubul Fermierilor Români a lansat prima platformă online Comunitate CFRO, dedicată fermierilor și partenerilor din agribusiness. Comunitate CFRO este o premieră în agricultura românească, fiind o inițiativă a tinerilor lideri absolvenți ai programului „Tineri Lideri pentru Agriculturăʺ, un proiect de anvergură al Clubului Fermierilor Români. În spatele platormei online a fost o muncă a 7 membri din Clubul Fermierilor Români de doar două luni, dar care speră ei că va aduce un plus de valoare fermierilor, a spus Bogdan Chiripuci,  unul dintre membri.

,,Platforma are ca scop principal comunicarea membrilor clubului și a tuturor utilizatorilor, fiind cheia strategiei noastre’’, a declarat Florian Ciolacu, director executiv Clubul Fermierilor Români. 

Aplicația este gratuită, poate fi ușor accesată online sau instalata în telefon și vine cu o gamă largă de cursuri specifice și materiale educaționale în scopul îmbunătățirii cunoștințelor și abilităților agricole. Pe noua platformă, fermierii vor găsi știri de interes, informații utile și actualități din industrie. Totodată, aceștia vor putea participa la webinarii gratuite și vor afla printre primii de evenimentele agricole sau vor interacționa direct cu ceilalți colegi din toată țara prin comentarii sau postări pe profilul lor personal. 

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole