Fabrica Case IH și STEYR din St. Valentin câștigă un premiu prestigios

Fabrica Case IH Europe și STEYR din St. Valentin, Austria a fost numită „Compania Eficientă a Anului” în prestigioasa competiție „Factory 2020”. Premiul reflectă flexibilitatea fabricii, standardele ridicate de calitate, sistemele de producție excelente, recordul de îmbunătățiri continue și succesul în abordarea provocărilor COVID-19.

Baza europeană Case IH și STEYR de la St. Valentin, care produce tractoare de la 100 CP la 300 CP pentru sectoarele agricol, municipal, forestier și este deținută de compania-mamă CNH Industrial, a fost numită „Compania Eficientă a Anului”. Premiul prestigios a fost una dintre categoriile din competiția ‘Factory 2020’ organizată de Fraunhofer Austria și Austrian Industriemagazin.

Zece dintre companiile producătoare de frunte din Austria au tercut prin unul dintre cei mai dificili ani din toate timpurile pentru sectorul prelucrător, din cauza provocărilor aduse de COVID-19. Acestea au testat chiar și cele mai experimentate echipe de management și producție, împreună cu toate elementele din lanțul de aprovizionare.

Premiul a fost punctul culminant al unui proces cuprinzător care implică autoevaluare, chestionare detaliate, evaluări la fața locului și interviuri aprofundate. După un control riguros, grupul inițial de 10 companii a fost redus la patru. Acești finaliști au fost trecuți printr-un proces de evaluare cuprinzător, de către judecătorii de la Fraunhofer Austria, care cercetează soluții orientate spre aplicații în beneficiul economiei și societății, împreună cu Industriemagazin austriac, liderul media pentru factorii de decizie din sectorul de producție.

Fabrica St. Valentin, care a construit aproximativ 600.000 de tractoare din 1947, acoperă 170.180m2, are 600 de angajați de 18 naționalități diferite și se bucură de o reputație impecabilă în cadrul CNH Industrial. Încorporând principiile World Class Manufacturing (WCM), a fost prima fabrică agricolă industrială CNH din regiunea Europei care a obținut statutul de WCM Silver.

Unul dintre punctele forte de la St. Valentin, și cheia succesului său continuu, este nivelul ridicat de flexibilitate de fabricație, care este posibil pe o linie de asamblare extrem de adaptabilă. Aproape unic în sectorul mașinilor agricole, acest lucru permite producerea unei game largi de modele de tractoare, indiferent de tipul constructiv, linia de echipamente sau standardele de emisii specifice țării. Cu toate acestea, în ciuda complexității și eficienței sale, oferă un mediu de lucru relativ liniștit și relaxat.

- Publicitate -

Coordonând 12.000 de piese de la peste 400 de furnizori din întreaga lume, fabrica produce aproximativ 10.000 de tractoare anual pentru clienții din Europa, Asia, Orientul Mijlociu, Africa, Australia și Noua Zeelandă. Tractoarele Case IH Optum CVXDrive, Puma Series, Maxxum Series și Luxxum sunt fabricate acolo, alături de STEYR Terrus CVT, CVT, Impuls CVT, Profi Series și Multi, oferind în total 24 de linii de produse, 98 de modele și 4.857 de opțiuni.

Hannes Wögerbauer, managerul fabricii St. Valentin, afirmă: „Suntem încântați să câștigăm acest premiu prestigios, dar acest lucru a fost posibil doar datorită dedicării și angajamentului lucratorilor care fac producția noastră mai bună, mai sigură și mai eficientă.”

St. Valentin, 23.10.2020

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole