Fă alegerea corectă cu hibrizii de sfeclă SMART KWS

Dragi parteneri, cultivatori de sfeclă-de-zahăr, este timpul să abordăm un subiect din ce în ce mai important pentru maximizarea productivității și obținerea de avantaje pe termen lung cu sistemul inovator CONVISO® SMART. Vă aducem în prim plan necesitatea gestionării cu responsabilitate a culturii de sfeclă-de-zahăr, de la planificarea acesteia în asolament și până la recoltare. Succesul înseamnă integrarea în plan a succesiunii culturilor, rotația erbicidelor cu mod de acțiune diferit și utilizarea tehnicilor adecvate pentru prelucrarea solului.

CONVISO® SMART este o inovaţie în controlul buruienilor în sfecla de zahăr. Excelenţa în selecţie şi eforturile KWS le-au permis să dezvolte hibrizi moderni şi toleranţi la erbicid, folosind metodele clasice de selecţie.

Această realizare a permis implementarea unei noi strategii de control al buruienilor în sfecla de zahăr.

Sistemul inovativ oferă noi posibilităţi pentru controlul eficient al buruienilor, inclusiv al buruienilor dificile. Erbicidul CONVISO® ONE conţine două ingrediente active cu o nouă modalitate de acţiune asupra buruienilor în sfecla de zahăr.

Toleranța specifică la ALS a varietăţilor SMART KWS permite aplicarea noului erbicid, CONVISO® ONE, eficient pentru buruienile comune și buruienile cu frunza lată. Un astfel de control cu un ​​spectru larg nu a fost posibil în sfecla de zahăr anterior. Așa cum cunoaştem din selecţia clasică, un nou program de reproducere are nevoie de câteva generații de varietăți pentru a atinge performanța optimă.

- Publicitate -

Căutarea acestei noi toleranțe specifice la un erbicid inhibitor de ALS și dezvoltarea primelor generații de varietăţi a reprezentat o parte importantă a cercetării și dezvoltării KWS. A fost nevoie de mai mult de 15 ani de entuziasm și dedicaţie a unei echipe de cercetători și selecţioneri de la KWS pentru a dezvolta această nouă abordare strategică pentru sfecla de zahăr. Din 1,5 miliarde de varietăţi a fost găsită o singură varietate tolerantă în mod natural la erbicide, care a constituit baza pentru dezvoltarea noului sistem CONVISO® SMART.

În România am lansat acest program în urmă cu patru ani de zile, cu performanțe deosebite în diferite condiții climatice, astăzi ocupând poziția de leader la cultura de sfeclă de zahăr. Anul acesta în portofoliul de sfecla de zahăr KWS avem 8 hibrizi cu toleranță specifică la erbicidul CONVISO® ONE (SMART BELAMIA KWS, SMART DJERBA KWS, SMART PERLA KWS, SMART PEPETTA KWS, SMART ROSSADA KWS, SMART AKVILA KWS, SMART LATORIA KWS), dar și o premieră lansarea unui segment nou și a primul hibrid din portofoliul KWS România cu toleranță specifică la erbicidul CONVISO® ONE și dublă toleranță la Cercospora, SMART BEPPINA KWS. 

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole