F.G.C.R., PREZENT LA UN EVENIMENT DE MARCA IN CADRUL INDAGRA 2018

Fondul de Garantare a Creditului Rural a participat vineri, 2 noiembrie 2018, alături de A.F.I.R., de M.A.D.R. și A.P.I.A. la “Conferința Natională privind Dezvoltarea Rurală ca element fundamental al competitivității economice si al coeziunii la nivelul Uniunii Europene”, organizată în sala MADGEARU, din complexul ROMEXPO, eveniment în cadrul INDAGRA 2018.

Cu această ocazie, A.F.I.R. a lansat aplicația CPAC – Catalogul Produselor Alimentare Certificate , dezvoltată în parteneriat cu Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, aplicație care pune la dispoziția consumatorilor posibilitatea de a identifica și localiza cu exactitate produse românești care au fost deja omologate la nivel național și european.

Doamna Alina Mihaela Toma, director general al F.G.C.R., a subliniat, într-o scurtă alocuțiune, faptul că, de 18 ani, AFIR investește cu succes în agricultura românescă: ”Prin P.N.D.R., fermierii români au reușit să pună bazele unor afaceri ce concurează cu investiții din țările europene. Sunt oameni de la sat care au crezut în ideile lor de afaceri și, cu ajutorul specialiștilor A.F.I.R., ai A.P.I.A., ai M.A.D.R. și, bineînțeles, cu sprijinul generos al F.G.C.R. au devenit antreprenori de succes.”