EXPRIMATI-VA OPINIILE ASUPRA PROIECTUL ORDINULUI CARE PRIVESTE DEZVOLTAREA ZONEI MONTANE

ORDIN privind aprobarea centrelor regionale de dezvoltare montană, a oficiilor de dezvoltare montană, a locului de desfășurare a activității precum și a județelor și unităților administrativ teritoriale arondate.
Cetățenii și instituțiile interesate pot transmite opinii/propuneri/sugestii în termen de 10 zile de la data publicării, la adresa de email: secretariat@azm.gov.ro . Persoanele sau organizaţiile interesate care transmit în scris propuneri, sugestii sau opinii cu privire la proiectul de act normativ suspus dezbaterii publice vor specifica articolul sau articolele din proiectul de hotărâre a guvernului la care se referă, menţionând data trimiterii şi datele de contact ale expeditorului.”

[better-wp-embedder width=”100%” height=”800px” download=”all” download-text=”detalii proiect (descarca documentul)” url=”http://www.madr.ro/transparenta-decizionala/proiecte-de-acte-normative/download/3513_ae0394efb8f0cc8098badfe1944ccb75.html” /]

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole