EXCLUSIV: Viorel Matei, fermier: De vină pentru lipsa camerelor agricole suntem eu, Rădulescu şi Cioloş

tractor_grapaViorel Matei, fermier şi unul dintre liderii agricultorilor din Timiş, a răspuns unei provocări lansate de Adrian Rădulescu, fost consilier prezidenţial pentru agricultură şi a declarat la AGRO TV că regretă faptul că atunci când putea face ceva, ca factor de decizie, pentru înfiinţarea camerelor agricole, nu a făcut:
„E adevărat că de 4-5 ani ne zbatem să înfiinţăm camerele agricole. Trebuie să recunoaştean că vinovaţi de lipsa lor suntem eu, Rădulescu şi Cioloş, fiindcă atunci când am putut face ceva nu am făcut nimic. La noi, în Timiş. când ne-am întâlnit pentru înfiinţare, am fost 80% ca pondere, pentru agricultura din judeţ. De ce apar problema? Fiindcă nu suntem nici cai, nici măgari. Oricum, Stroescu a greşit când a pornit de sub LAPAR, ca să înfiinţeze camerele. Nici LAPAR, nici Pro Agro nu va avea intenţia să fie înfiinţate, când trebuia să se gândească la funcţionarea e jos în sus”.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole