EXCLUSIV! Subvenții pentru crescătorii de BOVINE în 2022 – Cuantumurile ANT și SCZ

Fermierii care se ocupă cu creșterea bovinelor vor primi pe parcursul anului 2022 subvenții pentru animalele pe care le dețin care pot ajunge la un total maxim posibil de peste 1.000 euro/cap de animal.

Secretarul de stat Marius Micu a fost invitatul lui Ovidiu Ghinea în emisiunea ”Agricultura la Raport” și a venit cu informații în exclusivitate privind subvențiile pentru crescătorii de bovine. Acesta a anunțat cuantumurile subvențiilor care vor fi virate în conturile fermierilor pe parcursul anului următor.

”În ceea ce privește vaca de lapte pentru anul 2021, și aici vorbesc de total ANT + SCZ, la vaca de lapte vorbim de aproximativ 470 euro/cap de animal, adică aproximativ 2327 lei. La acest sprijin se poate adăuga sprijinul pentru motorină, sprijinul pentru suprafața de pășune aferentă, înființarea și menținerea registrului genealogic și controlul pe producția de lapte. Totalul maxim posibil pentru fermierii care îndeplinesc toate aceste condiții în ceea ce privește vaca de lapte este la aproximativ 1.194 euro.

În ceea ce privește sprijinul pentru taurine de carne, total ANT + SCZ, este aproximativ 315 euro. Bineînțeles, și aici se adaugă sprijinul pentru motorină, pentru pășune, și ajunge la un total maxim posibil de aproximativ 1.039 euro”, a precizat Marius Micu în direct la AGRO TV.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

3 COMENTARII

  1. Bună ziua am o intrebare,cât este subvenția pe cap bovina pentru acest an 2021 si pășune și când se virează în contul fermierilor ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole