EXCLUSIV: Solidaritate pentru susținerea celor de la fabrica Lactate Brădet

lactate_bunDupă ce în urmă cu câteva zile ministrul Agriculturii a anunțat că s-au descoperit probe infestate cu bacteria E.coli, provenite din brânza produsă de Lactate Brădet  și directorul firmei a ieșit la rampă exprimându-și regretul pentru că fabrica sa este implicată într-un scandal declanșat, de fapt,de moartea unor bebeluși din județul Argeș, românii par să se solidarizeze și să ia apărarea producătorului român de lactate.
Românii și-au exprimat susținerea față de marca românească aflată în impas pe Facebook,unde numărul de fani ai contului Lactate Brădet a explodat în ultimele ore, fiind de așteptat ca în următoarele zile contul firmei să ajungă pe primul loc în topul creșterilor de pe Facebrands.
În urmă cu câteva ore, administratorii contului au postat următorul anunț:”Va multumim mult de tot celor ce ne sunteti alaturi, ne cerem scuze celor, pe care, poate, i-am suparat. Este foarte greu ca in aceasta tara unde mass media te ridica si tot ea te distruge sa ne exprimam punctul de vedere. Asa cum s-a scris suntem o fabrica mica, acea fabrica in care toata familia a fost implicata si de unde noi, toata familia, de la mic la mare consumam produsele. Din aceasta fabrica, in toata aceasta perioada, au plecat produse si in comunitatea europeana si nu am avut niciodata niciun incident. Pana in acest moment, nu stim ce sa va spunem, fiindca rezultatele analizelor nu sunt finale; tocmai de aceea nu vrem sa facem vreo declaratie in acest sens; dar, asa cum parinti de la Marie Curie au iesit si au declarat ca NU branza proaspata a fost alimentul consumat de copilasi si atata timp cat analizele facute pana la aceasta data atat la personal cat si la produse au iesit bune, haideti sa nu ne mai dam cu parerea si sa lasam persoanele abilitate sa-si faca treaba.sustin_lactate
Suntem parinti, suntem persoane cu frica de Dumnezeu si ne este foarte greu in aceste momente sa intelegem ce se intampla.

Mesajul a strâns în mai puțin de 24 de ore peste 1.260 de comentarii și 7.800 de distribuiri, devenind viral nu doar în comunitățile din România, ci și în cele din restul Europei.
În aceste condiții, așa cum spun și internauții, este posibil ca acest caz, al firmei Lactate Brădet, să devină un punct de plecare pentru o campanie de proporții pentru protejarea produselor autohtone, ostracizate pe nedrept, potrivit celor care au  decis să lase mesaje pe pagina de Facebook Lactate Brădet.
Mai mult, în rețea a apărut un grup de susținători independenți ai fabricii care au anunțat public că vor susține producătorul român acuzat, după părerea lor, pe nedrept de moartea bebelușilor din județul Argeș. Până acum, peste 1.600 de persoane au decis să intre în acest grup de susținere. (Vom reveni)
 

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole