MISIUNE IMPOSIBILĂ IV: REVITALIZAREA SISTEMULUI DE IRIGAȚII

Petre Daea anunță că a fost elaborat un proiect amplu pentru revitalizarea sistemului de irigatii in Romania.

Multi mapa, putini cu sapa! Cam asa stau lucrurile in agricultura romaneasca. Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale bate tare din picioare ca sa revitalizeze sistemul de irigatii de la noi din tara. Numai ca acest lucru nu reprezinta altceva decat un vis al una de prin minister. 

„Revitalizarea irigațiilor în România reprezinta un proiect greu de pus în practică, dar cu sume de la buget și implicarea tuturor el poate fi pus pe picioare. Să nu își închipuie cineva că va funcționa imediat, dar în patru ani vom reuși. Asigurarea gratuită a apei este un element important, ceva ce mulți fermieri au așteptat. Nu e simplu să faci un sistem de irigații, doar refacerea canalelor de irigații, care au împreună o lungime cât de aici până în Berlin, ne ia ceva timp. Suntem în faza de documentație, avem deja lucrări de amenajări susținute de asociațiile de udători, așa că suntem optimiști”, a afirmat ministrul

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole