EXCLUSIV Ordin al Ministrului Agriculturii! Comisiile pentru seceta vor fi pe teren si in weekend

DOCUMENT EXCLUSIV semnat de ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Adrian Oros! Personalul din cadrul instituțiilor subordonate Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale care face parte din comisiile de constatare și evaluare a pagubelor la culturile agricole își desfășoară activitatea de constatare și evaluare a pagubelor inclusiv în weekend. Munca prestată de aceștia va fi compensată cu timp liber corespunzător, se arată într-un Ordin semnat de ministrul Agriculturii, remis AGRO TV.

Reamintim că, în urmă cu câteva zile, ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Adrian Oros, susţinea că în cel mult 10 zile va avea evaluarea pagubelor produse de secetă la culturile însămânţate în toamnă, dar, din pre-evaluările actuale, suprafeţele grav afectate nu depăşesc 1,2 milioane de hectare.

Citește și

Parerea voastra este intotdeauna importanta.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Utilizăm cookie-uri pentru a vă asigura cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă veți continua să utilizați acest site, trebuie să vă exprimați acordul asupra acestui lucru. Accept Citeste mai mult