Exclusiv: Mai puțină birocrație în PNDR. Află unde apar simplificările, potrivit directorului AFIR!

Exclusiv: Mai puțină birocrație în PNDR. Află unde apar simplificările, potrivit directorului AFIR!
Mai multe pe:

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

1 COMENTARIU

  1. Trebuia sa fie cineva vinovat, astfel incat consultantii sunt cei mai usor de invinuit. Consultantii, cei mai multi dintre ei sunt cinsiti si duc o lupta „crunta” cu expertii AFIR si cu birocratia.
    Cum ati ajuns dvs. la concluzia ca noi, consultantii nu suntem cinsititi !? Dar ce, am bagat mana in buzunarul vreunui beneficiar sa le luam banii cu „japca” ??? Noi semnalam probleme de 3 luni de zile catre AFIR despre ghiduri, insa „cainii latra, caravana trece”, iar voi faceti tot cum vreti, iar cand se termina proiectul aveti „tupeul” de a lua banii inapoi beneficiarilor pe motivul ca nu au fost indeplinite cerintele la data depunerii proiectului ? Am cazuri concrete, in care expertii AFIR au gresit, cele 400 si ceva de procese care le aveti pe rol, nu sunt oare niste erori ale unor „experti slab pregatiti ” , care si-au dat „cu presupusul” , fara a avea dovezi concrete ci doar pareri subiective ???? SI mai vorbiti de consultanti cinstiti , dar experti cinstiti si profesionisti, cam cati aveti dle Director ???

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole