EXCLUSIV: George Scarlat, deputat: Consumatorul român îşi sapă groapa cu dinţii

supermarketDeputatul George Scarlat, unul dintre cei mai convinşi susţinători ai Legii Supermarketurilor,  a declarat pentru „Jurnalul de agricultură”că multe dintre produsele alimentare din import, care ajung pe rafturile magazinelor sunt adevărate bombe, care mai mult le fac rău consumatorilor, decât să îi ajute:
„Consumatorul român îşi sapă groapa cu dinţii, dacă nu se uită ce mănâncă. Produsele româneşti sunt mai sănătoase decât altele, dar noi le ocoli şi vrem unele străine, care arată foarte bine, dar sunt adevărate bombe pentru sănătate. Aşa nu ne facem bine, ci chemăm boala către noi”, a declarat Scarlat, la AGRO TV.
El a subliniat că”este necesar ca toţi consumatorii români să consume produse româneşti, produse în România din materie primă din România, nu din alte ţări. Aşa se va salva agricultura românească”. (Sursa: agropress.ro)

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole