EXCLUSIV: Costel Caraş a intrat OFICIAL în greva foamei în faţa MADR

caras_grevaAşa cum a promis în direct la AGRO TV, fermierul Costel Caraş a intrat azi, luni, 1 august, în greva foamei pentru a protesta faţă de neplata subvenţiilor.
Tensiune 18 cu 6 si glicemie 178, acestea au fost măsurătorile pe care un echipaj al Serviciului de Ambulanta Bucuresti – Ilfov i le-au făcut lui Costel Caras la putin timp după ce acesta s-a instalat în faţa Ministerului Agriculturii si Dezvoltării Rurale, pentru a protesta faţă de neplata subvenţiilor.
Conform analizelor efectuate pe trotuar, zootehnistul din Brănesti – Ilfov suferă de diabet şi are problema cu tensiunea.
Este însă cât se poate de vioi si ascultă cu scepticism cele spuse de echipajul medical. „Nu mă ştiu bolnav. Eu am intrat în greva foamei şi nu am să renunţ la protest până când nu voi fi informat de către zootehnişti că li s-au plătit subvenţiile. Nu îmi fac griji pentru sănătatea mea. Cred ca o sa rezist fără probleme timp de 30 de zile. Aici mă simt ca în vacanţă. Ieri am făcut baloţi toată ziua, n-am păţit nimic. N-are ce sa mi se întâmple”, a declarat Caras.
O delegatie a fermierilor, din care fac parte Ştefan Muscă, Zoltan Haller, Emil Dumitru şi Dumitru Grigorean, a intrat la o discuţie în sediul MADR, acolo unde stau de vorba cu Dana Giurca, secretar de stat MADR. (Sursa: agropress.ro)

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole