EXCLUSIV! Cine îi ia locul lui Adrian Oros la șefia Ministerului Agriculturii

În urmă cu puțin timp, în cadrul Congresului Partidului Național Liberal, premierul Florin Cîțu a câștigat alegerile pentru funcția de președinte PNL, cu un avans de aproape 1.000 de voturi în fața lui Ludovic Orban. Acest lucru ar putea avea repercusiuni imediate în componența Guvernului și, implicit, a Ministerului Agriculturii.

Potrivit surselor AGRO TV, ministrul Adrian Oros, rămas singurul ministru din actualul guvern care l-a susținut pe Ludovic Orban, va fi înlăturat de la conducerea Ministerului Agriculturii. În acest moment, favorit să îi ia locul este Emil Dumitru, fost secretar de stat MADR și actual parlamentar, membru al Comisiei de Agricultură din Camera Deputaților. De asemenea, se pare că în cursa pentru poziția de ministru al Agriculturii se află și directorul general al Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA), Adrian Pintea.

Într-un interviu recent acordat AGRO TV, Emil Dumitru l-a atacat pe actualul șef MADR, Adrian Oros, pentru declarațiile pe care le-a făcut în urmă cu puțin timp privind producțiile record ale fermierilor de anul acesta. Mai multe detalii AICI.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole