EXCLUSIV! Avertismentul unui fermier: Vine CRIZA ECONOMICA! Avem o singura scapare.

Fermierii cer măsuri concrete pentru sectorul agroalimentar în această perioadă de criză, și susținere din partea autorităților publice. Fermierul și omul de afaceri Miron Dascălu a declarat în exclusivitate la AGRO TV, în cadrul emisiunii „Agricultura la Raport” că viitorul economic al țării se va baza strict pe agricultură și de aceea este nevoie urgent să se ia măsuri cu rapiditate.

„Noi discutăm liniștiți și ne întâlnim la mese rotunde în situații normale, nu într-o situație în care suntem astăzi! Noi astăzi suntem într-o stare de urgență și este foarte important să punctăm situația în care suntem…  Nu e o situație în care lucrurile să se desfășoară după un program și într-o procedură normală… Țara noastră va intra în niște pași ulteriori. Poate scăpăm de situația asta cu COVID 19, dar o să intrăm într-o situație economică foarte gravă! Este important să abordăm acest subiect. Ce se întâmplă? Toate celelalte fabrici, toate celelalte industrii vor cădea! Adică nu își vor relua activitatea și trebuie să o spunem foarte clar!”, a delcarat fermierul Miron Dascălu.

Agricultura – singura soluție

Criza provocată de coronavirus reprezintă un impediment pentru firme, campanii, dar este o oportunitate pentru relansarea agriculturii româneşti. România are avantaje certe pentru a acoperi o bună parte din necesarul de alimente din UE. Reprezentanții fermierilor solicită o analiză serioasă, investiţii de stat, modificări de legislaţie pentru susținerea producătorilor autohtoni, întrucât România are cel mai bun sol din Europa și o suprafață agricolă care nu este exploatată în totalitate.

„Singurul lucru care va funcționa în România, poate în următorii ani de zile, va fi doar agricultura! Avem cel mai bun teren din Europa și avem a doua suprafață agricolă din Europa! Este important să o cultivăm, este important să o producem, este FOARTE important să nu mai dăm la export!”, a afirmat Miron Dascălu în exclusivitate la AGRO TV.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole