RUGĂMINTEA LUI PETRE DAEA CĂTRE PRIMARII DE COMUNE

În prima zi de depunere de cereri unice, adică în 1 martie, au fost deja depuse peste 3.700 de documente, adică mult mai multe decât în aceeași zi a anului precedent.

Deși e încântat de buna desfășurare a campaniei, ministrul Agriculturii a atras atenția primarilor să fie mai deschiși, pentru a-i ajuta pe fermieri să își depună actele și să primească subvențiile la timp.

„Azi, 1 martie, au fost depuse 3722 cereri de plată, deci dublu și mai bine decât anul precedent. Aceasta e o cifră parțială, fiindcă am luat legătura doar cu cei din câteva județe. Probleme apar în câteva primării și îi rog pe primari să lase deschise ușile, fiindcă depunerea acestor cereri este o prioritate. Dacă sesiunea se va încheia pe 15 mai, nu vor fi amânate alte proceduri, iar subvențiile vor veni la timp”, a afirmat ministrul Daea, la AGRO TV.

 

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole