Eveniment special, model de valoare adăugată și sustenabilitate, la aniversarea a 30 de ani de RWA

"Împreună pentru o viață bună" - un proiect aniversar, un pas concret către un viitor mai sustenabil și mai responsabil, un simbol al diversității și solidarității pe care RWA le reprezintă

Joi, 23 noiembrie 2023, începând cu orele 10:00, în cadrul companiei RWA Raiffeisen Agro Romania, la punctul de lucru din Orțișoara-Timiș, a avut loc un eveniment realizat în parteneriat cu 30 de elevi de la școala din localitate, în cadrul căruia au fost plantați 30 de puieți de nuc.

Proiectul, intitulat “Împreună pentru o viață bună”, este menit să oglindească misiunea RWA, fundamentată pe principiul că, prin pași mici se pot realiza schimbări majore. Această inițiativă a fost întemeiată într-un context global în care probleme precum încălzirea globală și risipa alimentară afectează toate sectoarele principale. Tocmai de aceea, este nevoie de o planificare detaliată a unor acțiuni concrete pentru a obține rezultate pe termen lung.

RWA și-a propus să promoveze educația ecologică atât intern, în rândul angajaților, cât și în comunitățile locale în care activează. De asemenea, se dorește implementarea unor serii de practici sustenabile prin analizarea obiceiurilor care dăunează mediului. RWA își propune să contribuie, oferind soluții simple și accesibile pentru toți cei care doresc să se implice.

Plantare pomi cu RWA

Sustenabilitatea este cuvântul cheie, definind capacitatea RWA de a trăi și de a se dezvolta fără a epuiza resursele naturale. Se promovează un stil de viață sustenabil, în care consumul responsabil de resurse și promovarea calității în detrimentul cantității stau la baza responsabilizării și educării, reducând impactul asupra planetei.

Mesajul RWA este unul care vizează fiecare individ și încurajează acțiunea. În acest sens, Reinhard Wolf, CEO RWA, a declarat: „În acest an, vrem să sărbătorim 30 de ani de RWA oferind înapoi celor din jur. Am pus în aplicare această idee în ultimele luni printr-o varietate de inițiative și proiecte în toate țările și domeniile de activitate ale RWA. Sunt mândru că angajații noștri trăiesc și pun în aplicare valorile noastre corporative în aceste proiecte personale. Proiectul din România creează valoare adăugată pe mai multe planuri și este un simbol al diversității și solidarității pe care RWA le reprezintă.”

Acest eveniment reprezintă un pas concret către un viitor mai sustenabil și mai responsabil, în care fiecare individ contribuie activ la protejarea mediului înconjurător și la promovarea unui mod de viață eco-friendly. 

RWA - copii

„Am început la Orțișoara-Timiș pentru că acesta este locul în care am făcut prima noastră investiție RWA în România. Am vrut să implicăm copiii în acest proiect pentru că ne dorim să îi învățăm despre importanța sustenabilității. Vrem să implicăm comunitățile locale în astfel de proiecte – iar acesta este doar începutul pentru astfel de activități.”  – Bogdan Radu, CEO RWA Raiffeisen Agro România .

Pentru mai multe informații și detalii despre eveniment, vă invităm să luați legătura cu echipa de comunicare a RWA.

Despre RWA Raiffeisen Agro Romania:

RWA Raiffeisen Agro Romania este o companie cu o experiență îndelungată în domeniul agricol, care promovează dezvoltarea sustenabilă și responsabilă în agricultură și comunitățile în care activează. Cu un portofoliu diversificat de servicii și produse agricole, RWA contribuie activ la creșterea calității vieții și la protejarea mediului înconjurător.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole