EVAZIUNE FISCALĂ DE DOUĂ MILIOANE DE LEI DIN COMERȚUL CU NUCĂ

O familie din Sălaj a prejudiciat statul cu peste două milioane de lei, vânzând miez de nucă fără plata obligaţiilor fiscale, în valoare de circa cinci milioane de lei, în perioada 2004-2015, potrivit rechizitoriului de trimitere în judecată întocmit de Parchetul de pe lângă Tribunalul Sălaj.

AGRO-TV.RO ȘI-A TRIPLAT AUDIENȚA ÎN PRIMUL TRIMESTRU DIN 2017

Întreprinderea familială deţinută de soţii Ana şi Ioan Bodea a realizat venituri din vânzarea miezului de nucă în sumă totală de 5.032.247 lei, pe care le-a obţinut din prelucrarea nucilor în coajă, desfăşurând astfel o activitate independentă, venituri pe care nu le-a declarat în totalitate organelor fiscale competente, pentru fiecare an fiscal din perioada 2004 – 2015.

AGROTRANZACTII.RO, SITE-UL DE UNDE CUMPERI SAU VINZI UTILAJE AGRICOLE LA CELE MAI BUNE PREȚURI

Întreprinderea s-a sustras astfel de la plata unor obligaţii fiscale în sumă totală de circa 2,3 milioane de lei, se arată în rechizitoriul menţionat, dat publicităţii joi, de Parchetul de pe lângă Tribunalul Sălaj, potrivit AGERPRES:

AGRO TV, PLATFORMA MEDIA NUMĂRUL 1 ÎN PRESA AGRICOLĂ. PESTE 4.000.000 DE TELESPECTATORI URMĂRESC ZILNIC AGRO TV

Cei doi soţi sunt trimişi acum în judecată pentru săvârşirea infracţiunii de evaziune fiscală în formă continuată, dosarul fiind trimis spre competentă soluţionare Tribunalului Sălaj

Citește și

Comentariile sunt închise

Utilizăm cookie-uri pentru a vă asigura cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă veți continua să utilizați acest site, trebuie să vă exprimați acordul asupra acestui lucru. Accept Citeste mai mult